Zaljev

23.11.2022.

20:36

Autor: HRT

Od ponedjeljka do četvrtka, 5.-8. prosinca, na Drugom

Od ponedjeljka do četvrtka, 5.-8. prosinca, na Drugom

Foto: Zaljev / 2. sezona serije

Drugu sezonu britanske kriminalističke hit serije Zaljev emitiramo od ponedjeljka do četvrtka, 5.-8. prosinca, u kasnovečernjem terminu na Drugom programu. Na početku druge sezone Lisa Armstrong primorana je obavljati monotone policijske zadatke dok Med, s druge strane, ubrzano napreduje. No nakon šokantnog ubojstva člana jedne brižne obitelji, Lisa se vraća u prve redove.  Hoće li se toj obitelji uspjeti zavući pod kožu i hoće li dokazati svoje kvalitete - kolegama, obitelji i sebi samoj?

Od ponedjeljka do četvrtka, 5.-8. prosinca, na Drugom

Od ponedjeljka do četvrtka, 5.-8. prosinca, na Drugom

Foto: Zaljev / 2. sezona serije

Novi slučaj krupni je zalogaj za cijelu ekipu, a detektivka Lisa Armstrong ponovno dobiva priliku da se dokaže u prvoj epizodi u ponedjeljak 5. prosinca u 23:05. 

Lisa, u drugoj epozodi u utorak 6. prosinca u 23:05, se odluči oglušiti na Andyjev iznenadni povratak i posvetiti se slučaju. Jedini svjedok otkriva joj važan trag pa, zahvaljujući novim informacijama, ekipa dolazi do ključnih dokaza, a onda i do nemoguće osumnjičenice.

U trećoj epizodi, u srijedu 7. prosinca u 23:25, ekipa nastavlja s istragom, u sklopu koje Lisa i Med otkrivaju da nisu svi bili u dobrim odnosima s žrtvom. Osumnjičenica odluči progovoriti te otkriva ključni dokaz koji samo dodatno zbuni Lisu.

Nakon neočekivanog obrata u istrazi, Lisa i ekipa nastoje ostati pribrani budući da su primorani prihvatiti pomoć kolega iz drugog odjela. Jedan osumnjičenik baca sasvim novo svjetlo na istragu pa Lisa počinje sumnjati u istinitost pojedinih događaja iz prošlosti žrtvine obitelji. Dio je to sadržaja četvrte epizode koju prikazujemo u četvrtak, 8. prosinca, u 22:55.

U seriji glume Morven Christie (detektivka Lisa Armstrong), Daniel Ryan (inspektor Tony Manning), Joe Absolom (Andy Warren), James Cosmo (Bill Bradwell) i drugi. Scenarist serije THE BAY 2 je Daragh Carville ujedno i autor serije, uz Gregori J. Martina. Redatelj je  Robert Quinn, a izvršna producentica Catherine Oldfield. 

Urednica je
Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!