Zaljev

11.09.2023.

07:55

Autor: HRT

Kriminalistička hit-serija nagrađivanog scenarista Daragha Carvillea vraća se na male ekrane u svojoj četvrtoj sezoni, a prvu epizodu prikazujemo u sklopu Krimi petka, 22. rujna, u 23:25 na Drugom. Nakon što majka četvero djece Beth Metcalf pogine u požaru, na mjesto događaja stiže Odjel teških zločina iz Morecambea. Narednica Jenn Townsend odmah shvaća da će potresenoj obitelji biti neophodna velika potpora, ne samo zato što su djeca, koja imaju i vlastite probleme, ostala bez majke nego i zato što je obitelj izgubila kompletnu imovinu.

Petak, 22. rujna na Drugom

Petak, 22. rujna na Drugom

Foto: Zaljev / 4. sezona serije

S obzirom na to da se njegova pokojna žena u cijelosti brinula o obitelji, Dean Metcalf našao se u neobranom grožđu zato što nije spreman sam se skrbiti za svoje četvero djece. 

Tijekom istrage policija će otkriti da u toj obitelji nije sve bilo onako kako bi trebalo biti te da Dean i njegova žena nisu bili sretni koliko su se doimali. Obitelj je imala kojekakve probleme, a ispod površine se kriju razne tajne i laži. Nakon što se utvrdi da je požar podmetnut, postavlja se pitanje zbog čega bi itko htio ubiti Beth i je li ona bila stvarna meta. Jenn, Manning i ekipa kopaju sve dublje te u samom srcu zajednice otkrivaju more ljubomore, suparništva i nerazriješenih računa.

Petak, 22. rujna na Drugom

Petak, 22. rujna na Drugom

Foto: Zaljev / 4. sezona serije

U prvoj epizodi Odjel za teške zločine dobiva tužan slučaj. I dok se jedna obitelj suočava s velikim gubitkom, Jenn mora pridobiti njezinih članova povjerenje ne bi li otkrila što se doista dogodilo. Istodobno, kod kuće se suočava s vlastitim problemima.

U seriji glume Marsha Thomason (narednica Jenn Townsend), Daniel Ryan (inspektor Tony Manning), Erin Shanagher (narednica Karen Hobson), Andrew Dowbiggin (narednik James Clarke), Barry Sloane (Chris Fischer), Georgia Scholes (Erin Fischer), David Carpenter (Conor Townsend), Emme Hayes (Maddie Townsend), Joe Armstrong (Dean Metcalf) i mnogi drugi.  

Režiju potpisuje Sebastian Godwin. 

Kriminalističku seriju  THE BAY 4 odabrala je Martina Rajšek.

Petak, 22. rujna na Drugom

Petak, 22. rujna na Drugom

Foto: Zaljev / 4. sezona serije

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!