14:24 / 10.03.2021.

Autor: HRT

Zločinački umovi

Od ponedjeljka do četvrtka na Drugom

Od ponedjeljka do četvrtka na Drugom

Foto: Zločinački umovi / serija

Od ponedjeljka do četvrtka u kasnovečernjem terminu na Drugom programu HTV-a emitiramo 15. sezonu serije Zločinački umovi (Criminal Minds).  Serija se bavi elitnim timom FBI-evih profilera koji analiziraju najizopačenije zločinačke umove u zemlji, predviđaju njihove poteze prije nego što opet napadnu. Jedan je od najiskusnijih agenata Jedinice za bihevioralnu analizu David Rossi, jedan od osnivača BAU-a, čija je pomoć timu ključna za rješavanje novih slučajeva. BAU vodi agent Aaron Hotchner, sjajan profiler koji zna steći povjerenje ljudi i otkriti njihove tajne. 

Od ponedjeljka do četvrtka na Drugom

Od ponedjeljka do četvrtka na Drugom

Foto: Zločinački umovi / 15. sezona

Ostali su članovi agent Derek Morgan, stručnjak za zločine iz opsesije; dr. Spencer Reid, tipični neshvaćeni genij čija je socijalni IQ nizak koliko mu je pravi IQ visok; Jennifer Jareau, J. J., bivša agentica za vezu, a sada profilerka koja se nedavno udala za ljubav svoga života; Penelope Garcia, neprocjenjiva računalna maherica koja pomaže rješavati slučajeve svojim posebnim šarmom; i najnovija članica tima, Alex Blake, koja se vratila u FBI nakon što je neko vrijeme predavala na sveučilištu i koja BAU-u donosi svoje lingvističko znanje.

Svaki član svojim stručnim znanjima pomaže timu da odredi motive zločinaca i identificira njihove emocionalne okidače kako bi ga pokušali zaustaviti.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

Uloge tumače Joe Mantegna (David Rossi), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A. J. Cook (Jennifer Jareau, J. J.), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Aisha Tyler (dr. Tara Lewis), Daniel Henney (Matt Simmons), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Paget Brewster (Emily Prentiss).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!