Boris Banović i Ivana Kindl

23.03.2023.

16:16

Autor: HRT

Ivana i Boris

Ivana i Boris

Foto: Dario Njavro / HRT

Boris i Ivana znaju se otprije. Kliknuli su i bit će zanimljivo vidjeti hoće li Ivana ublažiti oštricu prvog modnog pera u Hrvata. Ivana je izvrsna i dokazana mentorica, sa svakim se vokalom snađe.

Galerija
Boris Banović i Ivana Kindl, Foto: Dario Njavro/HRT
Boris Banović i Ivana Kindl, Foto: Dario Njavro/HRTBoris Banović i Ivana Kindl, Foto: Dario Njavro/HRT

Ivana Kindl jedna najcjenjenijih vokalistica s karijerom dugom preko 20 godina. Već kao tinejdžerka sudjelovala je u HRT-ovim pjevačkim natjecateljskim emisijama. Svoj prvi album koji je ujedno i prvi r'n'b album u Hrvatskoj izdala je 2002., a pjesma s albuma "Ja neću biti kao druge" osvaja prva mjesta svih top ljestvica.

Nakon toga je uslijedilo još 5 studijskih albuma i 2 live albuma od kojih je drugi live album "Gospel u komediji" osvojila prvi Porin, a godinu nakon osvaja Porin u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe za pjesmu "Utjeha" koja je ujedno i njezin najveći hit.

U popularnom showu "Zvijezde pjevaju" pobijedila je dva puta, te je bila u finalu još dva puta. 

Boris Banović je hrvatski modni dizajner i TV lice, poznat i pod imenom "Fashion Guru". TV voditelj, kritičar, kolumnist, modni urednik, gost raznih modnih revija, Banović je rođen u Zagrebu, gdje je završio Tekstilno-tehnološki fakultet i višu školu, te nastavio školovanje u Londonu.

Karijeru je započeo kao "fashion buyer" za velike hrvatske modne tvrtke, sve dok nije otkrio čari televizije i stvorio "Fashion Gurua". Njegov britak jezik i oštro pero upoznale su mnoge poznate osobe.

Nastupio je kao član žirija "Showtime" u kojem je pobijedila Franka, a pokazao je i svoje vještine kao kostimograf za popularni show "The Voice". Radio je na puno televizija i emisija, poput HTV-ove emisije "Život je lijep".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!