Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

23.03.2023.

16:16

Autor: HRT

Jelena i Bojan

Jelena i Bojan

Foto: Dario Njavro / HRT

Ne znaju se od prije, ali Jelena je kao glumica pjevala u predstavama (iako kaže da se krila iza boljih pjevača), a Bojan kao pjevač glumi u dječjim predstavama i crtićima koje sam stvara. Bojan je iskusan mentor koji će znati dobro uputiti Jelenu u ono što slijedi...

Galerija
Jelena Perčin i Bojan Jambrošić , Foto: Dario Njavro/HRT
Jelena Perčin i Bojan Jambrošić , Foto: Dario Njavro/HRTJelena Perčin i Bojan Jambrošić , Foto: Dario Njavro/HRT

Jelena se već nakon završene prve godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu prvi put pojavila u predstavi na Dubrovačkim ljetnim igrama. Nakon toga su se redale uloge, a dugotrajniji angažman imala je u kazalištu u Virovitici. Pridružila se ansamblu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, a 2015. se pridružuje se ansamblu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Televizijskoj i filmskoj  publici poznata je po ulogama u mnogobrojnim serijama i filmovima.

Bojan je svoju profesionalnu pjevačku karijeru započeo 2009. pobjedom u showu "Hrvatska traži zvijezdu", nakon čega je izdao svoj prvi album "Bolji od ljubavi".

Osvojio je treće mjesto u 5. sezoni showa "Ples sa zvijezdama", snimio naslovnu pjesmu za RTL-ovu sapunicu "Ruža vjetrova", osvojio 2. mjesto u showu "Tvoje lice zvuči poznato", te nekoliko drugih i trećih mjesta u daljnjim sezonama "Zvijezde pjevaju".

Godine 2021. na HRT-u se počela prikazivati njegova animirana serija za djecu "Jojo i brojevi" za koju je Bojan, osim što je glumio, pisao scenarij i glazbu, Bojan je crtao i radio kompletnu animaciju, a trenutno radi na trećoj sezoni.

Nakon tri izdana albuma od 2018. do danas izdao je osam novih singlova i tri puta je sudjelovao na "Dori". Imao je i glavnu ulogu u osam mjuzikala i jednoj opereti, te napisao glazbu za četiri mjuzikla. Trenutno završava snimanje četvrtog studijskog albuma.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!