08:20 / 05.10.2020.

Autor: HRT

Koji nas zvjezdani par napušta ove subote?

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

U drugoj emisiji nekome snovi prestaju jer kreću ispadanja! Ovaj put parovi se natječu u žanrovima novi val i country.
10. listopada na HRT – HTV 1 u 20:10

U prvoj smo emisiji otkrili tko koliko ima treme, potencijala, nada, želja. U drugoj emisiji nekome snovi prestaju, kreću ispadanja! Na žalost, jedan nas par napušta.

Pripreme i nastupe parova možete pronaći na našem
YouTube kanalu.

Zvijezde zapjevale u 9. sezoni - žiriju najbolji Šarić i Lara

Podsjetimo, natječu se: bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

Parovi se ovaj put natječu u žanrovima novi val i country, a uz žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, o tome tko prolazi dalje odlučuje i publika u studiju.

Televizijske gledatelje podsjećamo da svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

U show programu uživamo ponovno u odličnoj izvedbi prošlogodišnjih pobjednika Tare Thaller i Dine Jelusića! Izvest će pjesmu Higher Ground Stevieja Wondera, jednu od najboljih funk pjesama svih vremena, a funk je na popisu novih žanrova ove devete sezone.

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!