07:13 / 19.10.2020.

Autor: HRT

Kome će funk ili rock'n'roll presuditi?

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Nakon neočekivanog ispadanja Josipe i Sandija, ostalo je u natjecanju samo šest parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama funka i rock'n'rolla.
24. listopada na HRT – HTV 1 u 20:10

Nakon neočekivanog ispadanja Josipe i Sandija, ostalo je u natjecanju samo šest parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama funka i rock'n'rolla.


Neočekivani odlazak Josipe i Sandija

Podsjetimo, ove su subote s nama glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

O prolazu dalje i ovaj put odlučuju žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, te publika u studiju.
 
● Nastupe parova iz prethodnih emisija pogledajte na našem YouTube kanalu

Televizijske gledatelje podsjećamo da svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

U show programu uživamo u još jednom duetu koji je osvojio domaći radijski eter: mladi Antonia Dora Pleško i Alen Đuras uživo će izvesti pjesmu Da ti usne slijedim.

Arija i Marko ponovno najbolji na mrežama!

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije, a pripreme i nastupe parova, kao što smo napomenuli, možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!