Raznoliko, veselo i napeto u 5. emisiji showa Zvijezde pjevaju

31.10.2020.

09:53

Autor: HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Pet parova pjeva pet različitih žanrova, tako da ćemo slušati i gledati raznolike nastupe. Tko će se ovaj put poskliznuti, možemo samo nagađati.
31. listopada na HRT – HTV 1 u 20:10

Samo pet parova je ostalo u natjecanju, nakon prošlotjednog ispadanja Borisa i Lee. Oni će pjevati svaki po žanr koji još nisu izvodili, tako da ćemo slušati i gledati raznolike nastupe. Tko će se ovaj put poskliznuti, možemo samo nagađati.

Nastupe parova možete pronaći na našem
YouTube kanalu.

Četvrta emisija bila je kobna za Borisa i Leu!

Ove su subote s nama glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

O prolazu dalje odlučuje naš zvjezdani žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, te publika u studiju.

Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

U show programu nastupa članica žirija Danijela Martinović. Ona će u svojevrsnom duetu s kontrabasom (ipak je ovo emisija dueta) izvesti jedan od svojih najvećih hitova, pjesmu s kojom je Hrvatskoj donijela jedno od najboljih mjesta u povijesti sudjelovanja na Eurosongu – Neka mi ne svane.

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža sedmodnevnu dostupnost emisije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!