07:49 / 12.10.2020.

Autor: HRT

Sedam parova traži prolaz dalje kroz pop i rock

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Nakon ispadanja Kristine i Vlade, u natjecanju je ostalo sedam parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama pop i rock pjesama.
17. listopada na HRT – HTV 1 u 20:10

Nakon ispadanja Kristine i Vlade, u natjecanju je ostalo sedam parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama pop i rock pjesama.

Show napustili Kristina i Vlado

Podsjetimo, ove su subote s nama bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

O prolazu dalje i ovaj put odlučuju žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, te publika u studiju.
 
● Pripreme i nastupe parova iz prethodnih emisija pogledajte i na našem YouTube kanalu

Televizijske gledatelje podsjećamo da svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

U prošloj emisiji Arija i Marko proglašeni najboljima na mrežama!

U show programu uživamo u još jednom duetu, i to baš duetu poput naših natjecateljskih: naime, Neno Belan pobijedio je na ovogodišnjem Splitskom festivalu u paru s glumicom Zoranom Kačić Čatipović, s pjesmom Čarobna stvar. Čarobno nam zaokružuju i večerašnje izdanje showa Zvijezde pjevaju.

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije, a pripreme i nastupe parova, kao što smo napomenuli, možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!