13:20 / 03.11.2020.

Autor: HRT

"Zvijezde pjevaju": Na korak do polufinala

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: Dario Njavro za HRT

Foto: - / HRT

Četiri para na korak su do polufinala ali tamo ima mjesta samo za tri.
Četiri para na korak su do polufinala ali tamo ima mjesta samo za tri. Nakon što su nas prošle subote napustili Damir Smrtić i Ivana Kindl, sve je napetije. Ovaj put parovi izvode po dvije pjesme u žanrovima koje još nisu izvodili. Tako ćemo uživati u countryju, baladi, danceu, popu, rocku i novom valu. Na našem YouTube kanalu uživajte u svim nastupima zvjezdanih parova.

Ove su subote u 20:10 na Prvom programu HTV-a s nama: glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. Zvjezdano društvo napustili Damir i Ivana
Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen uigrani je ocjenjivački sud koji će svoja mišljenja iskazati riječima i brojkama i ovaj put.
Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu, no ne zaboravimo da će u finalu biti aktivne telefonske linije i sms poruke te da najsretnijeg glasača očekuje vrlo vrijedna novčana nagrada. U show programu – iznenađenje: voditeljica i član žirija. Budite s nama i ove subote!

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!