"Zvijezde pjevaju" odgađaju se do jeseni

16.03.2020.

18:42

Autor: RJ Marketing i Komunikacije/HRT

default error photo
HRT se prilagođava razvoju situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, pa će sukladno tome doći i do prilagođavanja radijskog i televizijskog programa.
Hrvatska radiotelevizija (HRT)  prilagođava se razvoju situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, pa će sukladno tome doći i do prilagođavanja radijskog i televizijskog programa HRT-a. 

Neki projekti, poput show programa "Zvijezde pjevaju"  odgađaju se do jeseni (a umjesto njega će se emitirati reprize publici omiljene A-strane), dok će se informativni program - zbog pravodobnog i objektivnog informiranja javnosti - još pojačati.

"U sklopu toga, a u skladu sa zadaćom i ulogom HRT-a kao javnog servisa, danas je već vrlo uspješno startala "Škola na Trećem", koju HRT realizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH, kao i nova večernja emisija "Studio 4 Covid-19" na Četvrtom programu HTV-a. Valja napomenuti da HRT od prvoga dana na svom Četvrtom programu dvaput dnevno izravno prenosi konferencije za novinare Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, kao i sve najnovije vijesti na svaki puni sat, čime je HTV 4 postao svojevrsni referentni informativni pool za sve hrvatske građane" - rekao  je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Slijedom toga idućih će dana doći i do manjih promjena i modifikacija u programu Hrvatske radiotelevizije, o čemu će HRT i dalje pravovremeno i dnevno obavještavati javnost.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!