Zvijezde pjevaju - veliko finale puno iznenađenja

15.04.2019.

11:57

Autor: HRT

default error photo
Pred nama je velika završnica osme sezone showa Zvijezde pjevaju u kojoj ćemo doznati koji će par ponijeti titulu pobjednika! Hoće li to biti Ashley i Bojan ili Tara i Dino?
20. travnja na HRT1 u 20.15

Pred nama je velika završnica osme sezone showa Zvijezde pjevaju u kojoj ćemo doznati koji će par ponijeti titulu pobjednika! Hoće li to biti Ashley i Bojan ili Tara i Dino?

Finalisti će izvesti jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma koju su već izveli ove sezone i to prema vlastitom odabiru te jednu novu pjesmu koja bi trebala simbolizirati njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. Počastit će nas i zajedničkom izvedbom jednog hrvatskoga hita iz 80-ih.

Glasovanje već traje a brojevi su uvijek isti:
ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054

Zvijezde pjevaju: Tara i Dino i Ashley i Bojan u finalu showa!

Također, posljednji put vidjet ćemo sve natjecatelje zajedno. Emisija će početi podsjećanjem na cijelu sezonu te zajedničkim nastupom šest parova nefinalista - Macana i Tonke, Frane i Žanamari, Borka i Jelene, Elle i Gorana, Katarine i Pere te KrešeIvane.

U show programu pripremamo posebno iznenađenje koje ima veze s našim sjajnim žirijem u sastavu: Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Remi.

I kroz veliku završnicu vode nas, kao i dosad, sjajni Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Osma sezona najgledanijeg pjevačkog showa večeras završava, nemojte propustiti vatromet za kraj!

Redatelj emisije je Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.Emisiju pronađite na multimedijskoj usluzi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!