Ove srijede preporučujemo na televiziji

30.11.2022.

07:53

Autor: HRT

Srijeda, 30. studenoga na Prvom

Srijeda, 30. studenoga na Prvom

Foto: Ponos i predrasude / serija

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U ovotjednom izdanju talk showa U svom filmu, koji je na rasporedu u 20:15, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska ugostit će Anđu Marić.

Lizzie se zgrozi kada dozna da je njezina prijateljica Charlotte zaručena za g. Collinsa. Unatoč Lizzienu nagovaranju da se predomisli, Charlotte ostaje pri svojoj odluci. Dio je to sadržaja trećeg nastavka Emmyjem nagrađene BBC-jeve serije Ponos i predrasude koji slijedi u 21:10. 

Istražite život i djelo književne ikone Ernesta Hemingwaya i njegova trajnog utjecaja na književnost i kulturu. Prvu epizodu dokumentarne serije Hemingway ne propustite u 23:20.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 19:50 prenosimo utakmicu SP-a u Kataru između Poljske i Argentine. Zatim vas emisija Qatara vodi kroz teme sportskog spektakla, dok u 23:05 donosimo snimku utakmice Saudijska Arabija - Meksiko, a koju u izravnom prijenosu od 20 sati možete pratiti na našoj multimedijskoj usluzi HRTi.

Raspored utakmica SP-a u Kataru - srijeda, 30. studenoga

Raspored utakmica SP-a u Kataru - srijeda, 30. studenoga

Foto: HTV / HRT

Na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, ali donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo. 

Također, pratite nas i na portalu hrt.hr, Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Država Izrael od svog je osnutka 14. svibnja 1948. okružena neprijateljima. Zbog toga su njezine vođe odlučile osnovati tajnu policiju koja će biti dovoljno moćna da zaštiti novu državu, ali i sve Židove diljem svijeta. Dokumentarni film Povijest Mossada nudi nam spektakularni uvid u rad tajne službe čije se djelovanje smatra legendarnim. Film emitiramo u 22:05.

U ciklusu Filmovi Down Under, u 22:55 prikazujemo australsku ratnu dramu Balibo. Ostvarenje prati priču o petorici novinara koji su zarobljeni i ubijeni dok su izvještavali o aktivnostima neposredno prije indonezijske invazije na Istočni Timor 1975. godine. U glavnoj ulozi slavni je Anthony LaPaglia.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.  

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!