Sunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali Dizdar, prijenos koncerta

21.08.2021.

20:07

Autor: HRT

Mayales

Mayales

Foto: Boris Ščitar / Večernji list/PIXSELL

U srijedu, 15. rujna, na Trećem programu HTV-a i Radio Sljemenu u 21 sat ne propustite prijenos koncerta grupe Mayales i Natali Dizdar.

Sunčana strana Prisavlja mjesto je susreta starih i novih prijatelja. Pod otvorenim zagrebačkim nebom veliki podij uz južnu stranu zgrade HRT-a dijele grupa Mayales i pjevačica Natali Dizdar s pratećim bendom. 

U istoj večeri dogodit će se dva koncerta u trajanju od otprilike 45 minuta. Najprije će nastupiti grupa Mayales koja djeluje na našoj sceni već 28 godina, a ove je godine izbacila svoj četvrti album "Domovina". Najavljuju da će koncertni program biti presjek njihova rada, ne samo glazba s tog posljednjeg izdanja koji kritika naziva zvučno najpotentnijim u diskografiji benda.

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Foto: Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

Nakon njih scenu zauzima Natali Dizdar i njezin prateći bend, Zadranka predivnoga glasa i poznatih pjevnih pop pjesama. Premda je dobro etablirana na hrvatskoj glazbenoj sceni, početkom godine je otišla živjeti u London gdje radi kao psihoterapeut, te je ovo iznimna prilika da je imamo čast ugostiti na Prisavlju i čuti je uživo.

Redatelj je Tvrtko Grgić, a urednica Jana Haluza.

Prijenos koncerta pratite i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!