16:18 / 22.03.2022.

Autor: HRT

Šutnja

Ponedjeljak, 4. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 4. travnja na Prvom

Foto: Šutnja / serija

Peti nastavak kriminalističke serije Šutnja na rasporedu je u ponedjeljak 4. travnja u 21:05 na Prvom programu HTV-a.

Olga i Stribor se pripremaju otputovati u Kijev iako se Horvatić protivi. Stribor sluti da je priča veća od tri mrtve djevojke te želi pisati o međunarodnim vidovima slučaja.

Višnja priznaje Vesni da su ona, Ivana i Sanja pristajale na seks s raznim muškarcima za sitnu gotovinu. Višnja zna da su druge dvije zbog toga mrtve i strahuje da je ona sljedeća na redu....

video thumb

Scenarij za seriju napisao je Marjan Alčevski, producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba, a režiju potpisuje Dalibor Matanić.

U glavnim ulogama nastupaju poznata ukrajinska glumica Ksenija Mishina, Goran Bogdan, Darko Milas, Sandra Lončarić, Leon Lučev, Zlatko Burić i brojna druga poznata glumačka imena. 

Ponedjeljak, 4. travnja na Prvom

Ponedjeljak, 4. travnja na Prvom

Foto: Šutnja / serija

Direktor fotografije je Danko Vučinović, scenograf Ivo Knerzović, kostimografkinja Sanja Šeler, a majstor maske Sanja Rivić

Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj. 

Prva sezona šestodijelne serije, nastale prema romanima Drage Hedla, snimana je od ožujka do lipnja 2021. na lokacijama u Zagrebu, Osijeku i Kijevu, u Ukrajini.

Seriju na području RH možete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi, a emitirane nastavke pronaći u videoteci usluge. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!