U gostima "Kod nas doma" Miki Manojlović i Zdravko Čolić

30.11.2022.

13:22

Autor: Komunikacije HRT-a

 Miki Manojlović i Zdravko Čolić

Miki Manojlović i Zdravko Čolić

Foto: Jurica Galoic/Antonio Ahel/ATAImages / Pixsell

Danas će popodne prvi put u voditeljsku fotelju emisije "Kod nas doma" sjesti naš urednik i novinar Danijel Despot, koji mijenja Barbaru i i Ivu dok snimaju blagdanske projekte za HRT. Danijel će voditi i sutrašnju emisiju, te sljedeći tjedan četiri emisije, od ponedjeljka do četvrtka. 

A danas emisija "Kod nas doma" ugošćuje i jednu veliku filmsku legendu - Predraga Mikija Manojlovića - koji u Zagreb stiže na premijeru fima " Stric" (u kojem igra glavnu ulogu, strica koji dolazi na božićnu večeru kod brata i njegove obitelji). Iako će u Zagrebu boraviti samo jedan dan, Manojlović je u svoj pretrpan raspored uspio "ugurati" i gostovanje u popularnoj HTV-ovoj popodnevnoj emisiji "Kod nas doma", kao i snimanje talk-showa "U svom filmu" s Tončicom Čeljuskom.


 

Dva dana poslije, u petak 2. prosinca, u goste "Kod nas doma" stiže i legendarni Zdravko Čolić, koji će pak najaviti svoja dva koncerta sa simfoničarima u zagrebačkoj Areni. Onaj 26. prosinca već je davno rasprodan, pa je dan poslije dodan još jedan. U čemu je tajna njegove megapopualrnosti, doznat ćemo u emisiji "Kod nas doma". 

Kod nas doma, cijeli tim

Kod nas doma, cijeli tim

Foto: Renato Branđolica / HRT

 - Drago mi je da imamo priliku ugostiti takve velike filmske i glazbene legende. Miki nam je bio gost prije četiri i pol godine, kada je glumio kralja Leara u zagrebačkom HNK. Sretna sam i ponosna što svi rado dolaze u "Kod nas doma" jer znaju da će im biti ugodno, da se ne bavimo "žutim" novinarstvom, a donosimo gledateljima zanimljive crtice iz njihovih života, rekla je u tom povodu urednica emisije Elizabeta Biočina.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!