11:11 / 28.04.2021.

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

5.com s Danielom: Janko Popović Volarić i Nenad Borgudan

Nenad Borgudan, Daniela Trbović i Janko Popović Volarić

Nenad Borgudan, Daniela Trbović i Janko Popović Volarić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ovoga petka 30. travnja u 22:15 na Prvom programu Danieli Trbović u goste dolaze poznati nagrađivani glumac Janko Popović Volarić i gitarist, frontmen grupe Detour, arhitekt i scenograf Nenad Borgudan.

Janko će govoriti o novim filmovima u kojima glumi. Saznat ćemo govori li češki jezik i je li pandemija prekinula njegov pjevački uzlet. Otkrit će nam i što su mu ostavljali na kućnom pragu. Prisjetiti će se filmskih lomova i udaraca, biciklističkih avantura i skoka s padobranom.

video thumb

Nenad Borgudan će nam otkriti je li slomljeno srce preduvjet za hit i gdje je sve ispisivao stihove. Saznat ćemo s kojom idejom je projektirao zagrebačku Arenu.

Tko su Čagi i Ajkula, a tko Yoko? Je li zimogrozan i sve o kolekcijama pokrivala za glavu – ispričat će nam Nenad u emisiji 5.com s Danielom koja je na rasporedu u petak 30. travnja u 22:15 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT- HTV1).

S kućnim bendom emisije, Nenad će odsvirati medley pjesama Zaljubila sam se i Tvoje lice se promijenilo. A ekskluzivno će izvesti i svoju novu pjesmu Hawaii.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!