Puls

22.03.2021.

15:37

Autor: HRT

Ponedjeljak, 4. srpnja na Prvom

Ponedjeljak, 4. srpnja na Prvom

Foto: Puls - priče s potpisom / HRT

U četvrtak, 25. ožujka na Prvom programu u 21:05 ne propustite magazin Puls.

Uz dobre ideje, realizacija se činila lakom. Stvarnost ih je ubrzo osvijestila. Ana Šerić pokazat će vam kako izgleda pravi život malih poduzetnika u Hrvatskoj, koji često sve rade sami i ne ulaze u stereotipe o lakoj zaradi.

I ulaganje u znanje velika je investicija. I iza tog posla veliki je rad i trud. Nataša Kraljević Kolbas upoznat će vas s djecom koja nas zadivljuju svojim uspjesima, kao i njihovim profesorima - mentorima koji im pomažu da postanu prvaci.

Što se nakon katastrofalnih poplava zbiva u Vrgorcu i okolici, pošla je vidjeti Maja Tokić. A onda je naišla na stinu i didovinu, i zemlju plodnu i raznorodnu. I na znane i neznane, radišne i razdragane ljude. Poplava ih nije smela, samo ih je pokrenula.

Odlazeći iz rodnog Trogira u Zagreb, Marina Vujčić mislila je da je preseljenje trajno. Ali, nakon 33 godine, ta se spisateljica, kolumnistica i urednica - vratila. Doduše, ne u rodni grad, ali blizu, u malo mjesto u trogirskom zaleđu. Zašto, otkrit će nam Karmen Šore.

video thumb

Urednica i voditeljica emisije je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!