A strana

20.02.2021.

15:12

Autor: HRT

Nagrađena emisija HRT-a

Nagrađena emisija HRT-a

Foto: HTV / HRT

U subotu, 27. veljače na Prvom programu u 20:10 prikazujemo prvu sezonu zabavno-glazbene emisije A strana (2017.).

video thumb

Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugošćuju poznata imena hrvatske glazbene scene koja gledatelje vode kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, pričaju o svojoj prošlosti i prisjećaju se važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Emisija je ispunjena hrvatskom antologijskom glazbom, a sve uz pratnju naših vrhunskih glazbenika.

Osim hrvatskih glazbenih zvijezda nastupaju i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice Hrvatska. Poznati po sjajnim glasovima, izvode neke od najljepših pjesama iz hrvatske glazbene produkcije. Starijoj i mlađoj publici predstavljaju i približavaju pjesme uspješnih hrvatskih autora i izvođača, a tu su i neočekivani dueti i zanimljive glazbene suradnje.


Kako spaja iskusne glazbenike i predstavnike novije generacije, osim A strane, emisija ima i svoju B stranu. Duško Ćurlić tako na svoj način zastupa A stranu, a Ivan Vukušić B stranu, koju predstavljaju mlade glazbene snage i društvene mreže.

Glazbene teme emisije posvećene su glazbenim sastavima, vokalima, autorima, festivalima i glazbenim suradnjama. U prvoj emisiji, koja je posvećena glazbenim sastavima, gledatelji Hrvatske radiotelevizije naći će se u dobrome društvu Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galića, Ivana Pike Stančića te još devetnaest vrhunskih glazbenika.

Emisiju na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci su dostupne sve sezone.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!