Božić uz dječje filmove na HRT-u!

18.12.2021.

12:17

Autor: HRT

Blagdani uz dječje filmove na HRT-u

Blagdani uz dječje filmove na HRT-u

Foto: kolaž / promo

Ukoliko za blagdane želite iznenađenja i poklone, da vas služi zdravlje, prati sreća, nešto pak treće ili vam je samo do dobrog društva - na pravom ste mjestu, jer Božić je ljepši uz dječje filmove na HRT-u!

video thumb

U računalno-animiranoj maštovitoj priči studija Pixar, Nebesa, doživite pustolovine vremešnog Carla koji, vežući tisuće balona za svoj dom odleti u divljine Južne Amerike. Osim što ispunjava san, prekasno otkriva i da se na put "ukrcao" i osmogodišnji izviđač Russell. 

Ovih blagdana dočekat će vas i priča čiju emocionalnu srž donose - ribe. Oprezni i zabrinuti otac u društvu druželjubive i zaboravne Dory kreće na opasan put kako bi spasio znatiželjnog sina Nema od kojega se odvojio kod Velikog koraljnog grebena.

Odvest ćemo vas i na putovanje s hrabrim i nadasve plemenitim dječakom Hlapićem, koji bježi od okrutnoga majstora u potrazi za boljim životom. Uz mnogo dobrote i mudrosti, dječak i djevojčica Gita, koja mu se pridružuje tražeći roditelje, svladat će sve prepreke i pronaći pravi dom.

Računalno-animirani junaci Alex, Marty, Melman i Gloria priuštit će vam komične dogodovštine u njihovu neumornom pokušaju povratka u New York. Put ih sada vodi u Europu, gdje ih u Monaku proganja šinterica Chantel. Misleći da će tako lakše stići do Sjeverne Amerike, u filmu Madagascar 3, pridružuju se cirkusu i sprijateljuju sa životinjama koje nastupaju u njemu...

Petak, 24. prosinca na Drugom

Petak, 24. prosinca na Drugom

Foto: Šegrt Hlapić / film

Prisjetite se i kako će se snaći mali zadrugari koje na povratku s izleta zaustavi snježni nanos koji blokira prugu. Hoće li nakon oštrih svađa prevladati sloga?

Zajedno s mladim junakom Rankom strahujte za velikog psa, s kojim se dječak sprijateljio pronašavši ga na planini. I dok mu kriomice nosi hranu, seljani vjeruju kako je riječ o opasnom vuku samotnjaku na kojega kreće hajka zbog sumnje da je poklao ovce u jednom toru.

 Subota, 25. prosinca na Drugom

Subota, 25. prosinca na Drugom

Foto: Vlak u snijegu / film

Među ostalim, pogledajte i zgode djevojčice Dorothy, Strašila, Limenka i Strašljivog Lava na njihovu putu do zagonetna čarobnjaka. Zanimljiva družina nada se pomoći najmoćnijeg stanovnika zemlje Oz - Dorothy se želi vratiti kući, Strašilo bi voljelo dobiti pamet, Limenko žarko želi srce, a Strašljivi Lav nada se hrabrosti.

Blagdani uz dječje filmove na HRT-u!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!