Ove srijede preporučujemo na televiziji

21.09.2022.

07:39

Autor: HRT

Srijeda, 21. rujna na Drugom

Srijeda, 21. rujna na Drugom

Foto: Hitlerovo sveto blago / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Njegove instrukcije iz matematike na YouTubeu pregledane su više od 50 milijuna puta, a u javnosti je već godinama prisutan kao zagovornik bolje financijske pismenosti građana. Gost prve emisije šeste sezone talk showa U svom filmu je omiljeni profesor matematike i financijski vloger Toni Milun. Emisija je na rasporedu u 20:15.    

Marcus odlazi Siri u hotelsku sobu. Ranjen je, ali uspio je pobjeći svomu ubojici. Daje joj volfram koji je Sira uzela iz Da Silvina ureda i objasni joj da je volfram ključan za proizvodnju oružja. Tko kontrolira volfram, kontrolira i rat... Pretposljednji nastavak uzbudljive serije Vrijeme između krojenja slijedi u 21:15.

Galerija
Srijeda, 21. rujna na Prvom  , Foto: Vrijeme između krojenja/serija
Srijeda, 21. rujna na Prvom, Foto: Vrijeme između krojenja/serijaSrijeda, 21. rujna na Prvom  , Foto: Vrijeme između krojenja/serija

U 23:20 autor dokumentarnog filma U potrazi za Sir Walterom Scottom, Damian Barr, prikazuje nam trajan utjecaj Scotta i njegova pisanog djela, njegove političke kampanje i uloge u stvaranju one Škotske koja i danas živi.    

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Bilo je simbol želje za dominacijom i veličanstvene povijesti! Dokumentarni film Hitlerovo sveto blago prikazujemo u 20:15.    

Zauzimanje posljednjeg mjesta na državnom prvenstvu unosi razdor u studentski veslački tim. No, iduće sezone tim dobiva novog trenera, vojnog veterana Murphyja, koji želi osloboditi njihov puni potencijal i pomoći im da se napokon maknu s mrtve točke. Drama Srce prvaka na rasporedu je u 21:10.    

Villanelleina situacija doima se sumorno. Eve sklapa opasnu nagodbu sa starim znancem. Villanelle se začudi kad joj pristupi netko iz njezine prošlosti. 

Srijeda, 21. rujna na Drugom

Srijeda, 21. rujna na Drugom

Foto: Ubijanje Eve / 2. sezona serije

Treći nastavak druge sezone uzbudljive serije Ubijanje Eve, sa Sandrom Oh i Jodie Comer na čelu glumačkog ansambla, emitiramo u 23:10.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

HRT-ov dječji magazin Juhuhu prikazujemo na Trećem programu i to svakim danom od 6:30 do 13 sati. 

video thumb

Dramu snimljenu prema istoimenom autobiografskom romanu popularnog izraelskog pisca Amosa Oza, Priča o ljubavi i tmini, ne propustite u 21:45. U filmu čija se radnja odvija u Jeruzalemu, u posljednjim godinama mandatne Palestine te prvim godinama neovisnog Izraela, Natalie Portman glumi, potpisuje scenarij i režiju.   

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.  

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!