15:29 / 20.02.2021.

Autor: HRT

The Voice Hrvatska

Petak, 26. veljače na Drugom

Petak, 26. veljače na Drugom

Foto: The Voice Hrvatska / HRT

U petak, 26. veljače na Drugom programu u 21 sat prikazujemo emisiju The Voice Hrvatska (3). Počinje Dvoboj! 12 dueta, 12 vrhunskih glazbenih brojeva, 12 teških odluka te samo 4 preuzimanja koja mogu spasiti natjecatelje prelaskom u drugi tim!


video thumb

Dvoboj, posljednja emisija u kojoj je sve u mentorskim rukama. A teže im je nego ikada jer ovaj put moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima. Pravila pjevanja u duetima inače su jasna: uloge pjevača su podjednake, njihov užitak pjevanja mora biti na vrhuncu i moraju biti u skladu jedan s drugim.

U duetima Voicea osim svih ovih pravila postoji i ono brutalno: pjevajući zajedno, svjesni su da pjevaju jedan protiv drugoga. Jer mentori mogu odabrati samo jednog iz svakog dueta. Fantastični dueti u kojima mladi talenti daju sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u "The Voiceu".

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Redatelj Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, majstor rasvjete je Marko Foretić.


Petak, 26. veljače na Drugom

Petak, 26. veljače na Drugom

Foto: The Voice Hrvatska / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!