13:00 / 09.02.2021.

Autor: HRT

What's up America

Ponedjeljak, 15. veljače na Prvom

Ponedjeljak, 15. veljače na Prvom

Foto: What's up America / dokumentarna serija

U posljednjoj 5. epizodi dokumentarne serije Gorana Milića What's up America, među ostalim, u ponedjeljak 15. veljače u 20:10 na Prvom, doznat ćemo koje su razlike između hrvatskog i američkog mentaliteta.

video thumb

Što kažu naši ljudi u Americi, a što Amerikanci u Hrvatskoj? Tko se bolje i lakše prilagodio? Šalju li se iz Amerike i dalje kuverte s dolarima? U čemu je tajna američkog sna, a u čemu lakoće postojanja u Hrvatskoj? Dolari ili nešto više? O propuhu i drugim kulturološkim razlikama dviju nacija, saznajte u posljednjoj epizodi serije.

Scenarist i autor serije What's up America je Goran Milić. Redateljica i koscenaristica je Sara Hribar, snimatelji Zoran Drakulić, h.f.s. i Dario Hacek, montažeri Marko Ferković, Vanja Siruček i Ida Slavić, producentica Vesna Banović, izvršna i kreativna producentica Sandra Basso, a urednica Ljiljana Bunjevac Filipović.

Produkcija: Kombinat produkcija za HRT

Emisiju osim na Prvom programu pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj se videoteci nalaze emitirana izdanja.Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!