Ivan Pažanin i ZSA ZSA

23.03.2023.

16:16

Autor: HRT

Ivan i Zsa Zsa

Ivan i Zsa Zsa

Foto: Dario Njavro / HRT

Nisu se poznavali prije, ali su brzo kliknuli; Ivan izvrsno kuha, a ZSA ZSA (Jelena Žnidarić) voli jesti. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ona, poznata po modernom glazbenom izričaju, prilagoditi tipičnom Dalmatincu koji sluša Olivera i klape. Inače, Zsa Zsi je ovo prvo mentoriranje u showu.

Galerija
Ivan i Zsa Zsa, Foto: Dario Njavro/HRT
Ivan i Zsa Zsa, Foto: Dario Njavro/HRTIvan i Zsa Zsa, Foto: Dario Njavro/HRT

Ivan Pažanin rođen je u Splitu, gdje je i odrastao i školovao se. Svoj kuharski put započeo je u ugostiteljskoj školi u kojoj je skupljao početna znanja na svom putu do jednog od najboljih kuhara s naših prostora. S 22 godine postao je chef, a današnje iskustvo stekao je radeći u brojnim restoranima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Uz posao chefa kuhinje, Ivan Pažanin je i poznato televizijsko lice zahvaljujući kulinarskim emisijama u kojima kao član žirija svoje znanje već godinama prenosi kandidatima i gledateljima. Ivan danas gostuje kao chef renomiranih restorana u Hrvatskoj, ali i van njenih granica. Svoje znanje prenosi kroz masterclasse i slične događaje, te osim što kuhanju uči nove kulinarske nade, uveseljava svoje goste diljem Hrvatske i inozemstva specijalitetima mediteranske kuhinje.

ZSA ZSA je mlada, ali prepoznatljiva pjevačica baršunaste boje glasa. Od "X Factora", pjevanja pratećih vokala, pa do suradnje sa diskografskom kućom "Rubikon Sound Factory" postala je jedna od predvodnica hrvatske moderne glazbe.

Uz Antu Pecotića i Shallu autorica je svojih pjesama koje su pridobile veliku pažnju od strane publike i glazbenih kritičara. Dueti sa Damirom Kedžom, Vannom, Stokom, Hiljsonom Mandelom te solo singlovi nominirani su i nagrađivani za Porin, MAC Awards, Cesaricom za Hit godine 2021. godine i sl.

Osim prisutnosti u glazbenom svijetu, tiskanim medijima i TV-u, vrlo je aktivna na svojim internet profilima na kojima se zalaže za važne teme po pitanju destigmatizacije kožnih problema te bilo kakvih "nedostataka" zbog kojih mladi upadaju u velike psihičke probleme odrastajući pod svijetlima lažnih standarda društvenih mreža. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!