Božić velikih želja

15.12.2022.

Zadnja izmjena 07:04

Autor: HRT

Približava se blagdansko vrijeme kad se svi trudimo biti veseli i opušteni i provoditi ga u krugu obitelji. Ali često smo napeti upravo zbog svih priprema i planova koji ne idu uvijek kako smo zamislili. I onda neki (pod tim pritiskom) izgube živce. A neki odluče da im baš takav Božić i jest onaj pravi, iskreni i dođu u našu emisiju "Božić velikih želja" i ispričaju sve o tom fenomenu. Serijal od pet specijalnih emisija "Božić velikih želja" prikazujemo od ponedjeljka 19. prosinca do petka 23. prosinca na Prvom u 20:15. Svaka od emisija posvećena je jednoj od božićnih želja koje dijelimo. Svake večeri drugi voditeljski par i njihovi gosti dijele s gledateljima svoja sjećanja na prošle Božiće, ali i detalje iz svog svakodnevnog života. Serijal će vas zasigurno razveseliti, poneke možda i rasplakati ali i podsjetiti na pravu svrhu blagdana.

Mario Lipovšek Battifiaca i Robert Ferlin na svom će kauču, u prvoj emisiji koja je na rasporedu 19. prosinca, ugostiti našu najduhovitiju glazbenu divu. Svi mi ovih dana palimo rasvjetu na borovima, a ona je jednom zapalila i bor. Jedna i jedina, Jasna Zlokić

video thumb

Upoznat ćete i pravog vilenjaka kojem je šef Djed Božićnjak. Onaj pravi, laponski, a ne tatin kolega s posla. Najviši vilenjak na svijetu, Mislav Ćuk, svima nam daje vozačke savjete kako se upravlja haskijima, ali i otkriva kako Margot Robbie izgleda u 4 ujutro na minus 30.  

Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac

Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac

Foto: Božić velikih želja / HRT

Dva draga TV lica i poznate mame - Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac - otkrit će nam koliko je truda i vremena potrebno za stvaranje najslađih fotografija koje cijeli Instagram tako željno iščekuje u ove dane.

Jasna Zlokić, Krešimir Sučević Međeral, Nevena Rendeli Vejzović, Mislav Ćuk i Mirna Medaković Stepinac

Jasna Zlokić, Krešimir Sučević Međeral, Nevena Rendeli Vejzović, Mislav Ćuk i Mirna Medaković Stepinac

Foto: Božić velikih želja / HRT

Sve njih će iz šume pune božićnih borova potjerati jedan lovac. I to onaj najopasniji. Krešimir Sučević Međeral ispričat će nam kako je lovio tamni ten po plažama Australije u prosincu i kako se Božić može slaviti i pod zemljom, ukoliko ste u pustinji.

U nastavku donosimo sadržaj i ostalih emisija blagdanskog serijala.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!